Welcome, Guest: Register On Nairaland / LOGIN! / Trending / Recent / NewStats: 3,207,536 members, 7,999,360 topics. Date: Monday, 11 November 2024 at 05:35 AM |
Nairaland Forum / Entertainment / Jokes Etc / A Mother And Three Daugthers (2237 Views)
Funny Instagram Drama Btw Mother And Son Lol [Pics] / Funny Facebook Post Between Mother And Daughter | Marriage Privacy / Mother And Son At A Guest House (2) (3) (4)
Re: A Mother And Three Daugthers by Kunbee: 11:26pm On Sep 16, 2010 |
I no lie na |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 11:29pm On Sep 16, 2010 |
I get girl friend i promise' marriage jor Lol |
Re: A Mother And Three Daugthers by Kunbee: 11:40pm On Sep 16, 2010 |
When |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 12:11am On Sep 17, 2010 |
When what? U want put assunder? Lol |
Re: A Mother And Three Daugthers by Kunbee: 12:21am On Sep 17, 2010 |
When wedding, sey na at white house |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 12:24am On Sep 17, 2010 |
Mehn, i no wan give the details out here sha - and no worry the I.V go get to u sis. Lol |
Re: A Mother And Three Daugthers by Kunbee: 12:25am On Sep 17, 2010 |
Which ankara style i go sew nao |
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 6:55am On Sep 17, 2010 |
hmmmm! news flash!!! studio is getting married oh na me be best woman |
Re: A Mother And Three Daugthers by EfemenaXY: 6:56am On Sep 17, 2010 |
^^Lol!! C_baby you don reach office already?? |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 7:03am On Sep 17, 2010 |
Kunbee lol @cynth, na news flash dem dey use say gud morning for yo village? |
Re: A Mother And Three Daugthers by EfemenaXY: 7:06am On Sep 17, 2010 |
stud e nor too early for you?? |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 7:13am On Sep 17, 2010 |
Free me jor |
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 7:50am On Sep 17, 2010 |
Efemena_xy: heeeey!!! sweetie! longest time!!!! hope u cool Studio CFR: nooo oh. na cane oh oya come make i greet u wit my cane! |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 8:21am On Sep 17, 2010 |
U be hermaphrodite? Why woman go get cane inbetween her legs No oofffeince |
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 8:29am On Sep 17, 2010 |
Studio CFR: tehehehehe! lol no be only cane btw my legs come,na for hand i get d cane,e no go pain u walahi |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 8:39am On Sep 17, 2010 |
Are u sure no be inbetween your legs the cane dey? Cuz fear don dey catch me to near u lol |
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 8:47am On Sep 17, 2010 |
lol, u dey fear? even say na in btw my legs i get cane, u no suppose fear na. cane no dey fear cane! abi ur own cane no strong |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 8:59am On Sep 17, 2010 |
Tehehehe Hhmm, my cane , my cane , my cane. My cane too big for u sha - but u fit still take your towel off make i see you lol |
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 9:20am On Sep 17, 2010 |
Lol, for ur small mind! c person wey i just wan greet don talk reach to comot towel abi u wan make u blind? no try me oh |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 9:39am On Sep 17, 2010 |
Lol - wetin dey dia wey wan blind me? And if i try u wetin go happen? No forget sey u fragile in nature and if i handle u ehn, u go know sey hand touch u lol |
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 9:46am On Sep 17, 2010 |
U fit handle breeze? abi u wan take hand pack red-hot charcoal? forget my fragility, i go pound u like yam |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 10:49am On Sep 17, 2010 |
U wish - tehehe I like talking to u cynth lol |
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 11:14am On Sep 17, 2010 |
na from clap dem dey take enter dance oh u don dey like to talk to me, next one,u go loff to talk to me d last one,u go kuku forget d talk enter u loff me i go tell ur bethrothed oh me na best woman,i no dey cheat tehehe |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 11:27am On Sep 17, 2010 |
Who wan loff u - na only the way u dey talk i like. If to say u be the kind person wey dey yarn dust, i for just bone your side. Lol Talking to u is fun sha. . NOTHING DO YOU GURL |
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 11:37am On Sep 17, 2010 |
Studio CFR: IMAGINE!!! wat r u feeling like now? hmmmph,wetin concern lizard concern hair? abeg make i hear word oh, anyways,wen is ur dis tin comin up sef i wan come chop plenty tins u kw say na me be best woman na |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 11:53am On Sep 17, 2010 |
U don start again wiff your stale gist' abi? Lol How u go come chop rice when your one leg dey europe and the other leg dey naija. Lol - and please i nor dey feel like anything please - i gentle and i dey my lane |
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 12:07pm On Sep 17, 2010 |
lol gentle man indeed! i don hear snake wey dey claim leg if my gist dey stale,ur own dey **** |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 12:13pm On Sep 17, 2010 |
Mine dey wetin? Talk am make i borrow u slap na lol |
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 12:25pm On Sep 17, 2010 |
abeg oh,no borrow me slap oh since dem born me person never use hand touch my precious face na dat face u wan borrow slap wit ur khaki hand thank you,abeg no vex |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 12:37pm On Sep 17, 2010 |
*giggles* Lol - comot jor Na today we don dey hear smooth face? Mtchew - ajebota! Lol |
Re: A Mother And Three Daugthers by cynthoney(f): 12:45pm On Sep 17, 2010 |
i agree oh anytin u like call me,i gree,u hear my face is very important to me and my boo mtchew u too |
Re: A Mother And Three Daugthers by StudioCFR(m): 12:52pm On Sep 17, 2010 |
*Adjusts my belt* I wan eat, come take two spoon of rice only but no touch the meat oh Lol |
Naija Simile * Joke Section Version* / Some Igbo Names And their Funny Direct translations / Four Advantages Of Breast Milk
Sections: politics (1) business autos (1) jobs (1) career education (1) romance computers phones travel sports fashion health religion celebs tv-movies music-radio literature webmasters programming techmarket Links: (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 29 |