Welcome, Guest: Register On Nairaland / LOGIN! / Trending / Recent / NewStats: 3,206,875 members, 7,997,098 topics. Date: Thursday, 07 November 2024 at 10:35 PM |
Nairaland Forum / Nairaland / General / Politics / Which State Has The Most Dangerous Thug/warlord (3556 Views)
Media Framing: Wakili Is Fulani Warlord But Igboho Is An Activist - Nwabufo / Wakili: Police Move OPC Men Who Arrested Oyo Fulani Warlord To Abuja / Four Men Killed In Ibarapa After Arrest Of Fulani Warlord, Wakili —gani Adams (2) (3) (4)
Re: Which State Has The Most Dangerous Thug/warlord by kollinskollins(m): 11:10pm On Jun 16, 2020 |
Na port Harcourt...THE AVENGERS |
Re: Which State Has The Most Dangerous Thug/warlord by Georgekyrian(m): 1:23am On Jun 17, 2020 |
Faponko: OP why are you calling Nursery school boys, Debem and Deywell D1(s) for River dey sophisticated pass Oluomo and co, calabar get men too. Now give the cup to Rivers, Calabar follows, Kogi enter, Beyelsa join, Delta Warri boys these men dey thug with AK still dey hold bullet others na e.t.c. most Lagos Thugs na noise makers wey no fit hold serious war for 3 hours, their war na to pursue themselves run around the whole street with machet na so dey stab Oluomo for neck. For Agbasa if they hold you say you thief phone, you dey pay for stabilizer and phone, Okene dey give you position for marks wey dey your body, make I continue dey tell you |
Re: Which State Has The Most Dangerous Thug/warlord by Georgekyrian(m): 1:32am On Jun 17, 2020 |
900winer: Bro still give am to Rivers and Calabar, their thuggery is second to none, na calabar boys obtain Kiss Daniel on a Christmas show on stage for Christmas village in 2015 amidst heavy security, for cultist to kill their rival Dem don't mind exchanging serious bullet with JTF wey obstruct their movement. River boys dey war face to face for a whole 24 hours base on pit for park and many will fall, Lagos Thugs wey I dey watch for internet na hide and seek fight Dem dey do. I'm sorry for using pidgin though |
Re: Which State Has The Most Dangerous Thug/warlord by 900winer(m): 9:47am On Jun 17, 2020 |
Georgekyrian:Lolz... So you haven't been to Lagos : Oga come to Bariga, Oworoshoki, Ikorodu, Ajah etc and come see cultist exchange gunfire with Sars, Police, Mopol etc on daily bases, even Zlatan was detained by boys despite his securities, so forget all those internet videos its called streetfights and thats how its done even in civilized countries. |
Re: Which State Has The Most Dangerous Thug/warlord by Faponko: 1:40pm On Jun 17, 2020 |
Georgekyrian:Someone made mention that most of those thugs can't misbehave in Lagos and that's true. In Lagos if they wanted to be more ruthless, they would have but they respect the military alot even if na one small boy soldier private or corporal, they give am space because once they start their own madness like this , it's usually worse than thuggery, they will burn everywhere down and scatter everywhere. To make matters worse, barracks are littered everywhere and everywhere is congested. No place to run. |
Unknown Gunmen: Police Dismantle All Checkpoints In Aba - Residents / Breaking News Meet Alhaji Tinubu In Chicago State University, / Bigotry Only Reason Igbos Chose Peter Obi Ahead Of Bola Tinubu
Sections: politics (1) business autos (1) jobs (1) career education (1) romance computers phones travel sports fashion health religion celebs tv-movies music-radio literature webmasters programming techmarket Links: (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 14 |