Stats: 3,173,213 members, 7,887,568 topics. Date: Friday, 12 July 2024 at 10:47 AM

I Have Just Been Scammed - Phones (6) - Nairaland

Nairaland Forum / Science/Technology / Phones / I Have Just Been Scammed (9299 Views)

Here Is How I Got Scammed Of 320k Yesterday At Computer Village / I Just Got Scammed / I'm Obsessed With Iphone 8 Plus...but I Have Just N100k For It (2) (3) (4)

Re: I Have Just Been Scammed by Stephenmoka4(m): 7:01pm On Aug 12, 2020
mooojy:

Not using app, using opera and mobile version.
Very easy while I was using app but not now.
Also is it possible without logging in.
It is possible, very possible to book via web version.

It is not uncommon for booking code generated via the web version (not logged in) to not load up later on. However, you can book online.
Re: I Have Just Been Scammed by Rawhumper(m): 1:16pm On Aug 15, 2020
This your story vet as e be,u be Jesus? angry

quote author=Openbusiness4 post=92677579]that will be too expensive. I remember years ago, maybe like 7 years or more, when i owned a bus and paid my mechanic around 60k remove and fix new engine. D guy was my usual mechanic so I trusted him and paid him in full upfront even before we started anything. I paid him d time we went to Ojuelegba together to buy the engine. As I pay for engine, I just went to ATM and withdrew cash for him too. It was on a Saturday. We agreed he should take Monday off and start d job on Tuesday. D bus dey parked for my street in front of my house. Fast forward, one week he didn't come to my house as agreed. No calls, no text. I just brush it off say d guy don start him scoin scoin behavior. By d second week, he no call, na me come dey call am. He no go pick. I called him many times, no answer. I still ignored like I know he was probably busy as usual, cuz i know how his work is at his yard. But I was expecting that he will call be back in d night at the close of d day. But he never did. Den I used another line to call him around Thursday after he no pick my line or call me back. He picked d call. Na him I para for him say, so him dey deliberately ignore my calls wey me I still dey reason am say na cuz work plenty for him hand for shop. D guy was apologizing, that make I no vex, na some work tie am down for shop wey no give am chance come and he no want to lie for me etc. Ok na, as per old levels say me and him don know ourselves for years, I excuse him and forgive. We agree for the following week Monday. Fast forward, Monday cum, d guy still no show, na him I vex. I find am go shop, he wasn't der. They said he went to do outside work. Can u imagine? My head spark like warifuk mehnnnn, I call am dey threaten am say make he refund my moni since he no wantu work, may I find anoda person wey go do d job. He beg me, say him go come following day. Tuesday come he no show. He no call me, he no pick my calls. Naso I vex, I didn't call him again. I just went to his yard and reported to his co-mechanic friends there and their union chairman say he b like d guy want make I follow am drag trouble. Dey beg me say dem go talk to him, he will cum d next day. For wia, d idiot still no show. Now to the main point, I just go arrange for Kirikiri police, dem give me one officer wey dey attached to SARZ. Mobilization fee alone dah time na 30K. Dat was about half d money I paid mech dat I wanna recover. But anger no gree me reason am well. I said no problem. I pay d guy d mobilization. I still settle some officers 5k and 2k. Following day, dem call d idiot for phone say dem wan give am work to repair a car, say some one recommend am to dem. Na woman police call am for station, say na him husband car get d fault, d guy come say make d husband come meet am so so place, say him dey do outside repairs, him no dey workshop but him go soon finish d job and from der he will follow d man to where is car is to check it. Na so me and the SARZ guy come go. He say if i fit drop like 20k more, den him for mobilize like 2 more officers to join us and then use their patrol van, I go just buy fuel inside. I said no, make me and him go alone, I don't have dah kain money. Say besides, d guy we wan catch no be criminal and na short man with one bad hand. One person is enuf. Na him we cum go. Long story short, dey arrest am, cum carry am go station, dey wan dey beat am, I say NO, may dem no beat am, d idiot na my guy, I just wan Kno d devil wen enta d fool head make am dey misbehave. D guy cum dey beg, say make dem let am c me, make we discuss. I say No, I vex comot for some hours, later d mech yard pipu cum dey call me say dem hear wetin apin. Him boy don run to shop go tell dem. Dem cum dey beg me. Their chairman na elderly man wey I respect and d man dey very respectful despite his old age. Na him I reason am. I call d SARZ guy wey be d IPO for d case, say make he release am we go settle tins, d guy cum say d guy no dey him hand again, say him don hand am over for station to d inspector etc. Later d police station say dey can't release him like dat, wat he did was a criminal offense, dey have to teach him a lesson. He must pay bail before dem release am, so he won't try such next time. My mechanic beg me say make I juz talk to dem die d mata say me and him don settle, say dem say him muz pay bail moni. I ask dem how mush na d bail. Dey say 20K, kikikiki grin, I no fit laff oooohhhhh. Was just shaking my head say c dis idiot mechanic wey just cum create unnecessary and wasted spending for him papa head, not me. D guy say him no get 20K oh, las las, I we agree I drop 10K, him drop 10K wey we take settle d bail. But him no hold moni sef, so na me still cum bail am oh grin, with 20K, plus initial 37K or so, making 57K, if I add my transport, d moni don reach 60K and pass sef. So I spent 60k tryna recover 60k, I cum dey reason am wen I dey wan sleep for night, say which kain mumu I be grin 60K gon laidat grin. So using police for recovery can be expensive in some situations and not worth it. His best bet and cheapest path to recovery is to involve the bank he transfer d money into. But anyhow, he can do anything he likes. I wish him success in his recovery[/quote]
Re: I Have Just Been Scammed by Asianjollof007: 3:52pm On Aug 20, 2020
My convo with the idiot

Exposed:The Real Disadvantage Of Rooting Yr Phone / How To Unlock An Iphone: Iphone 4, 4S, 5, 5S, 5C, 6 Or 6 Plus / Samsung Galaxy J7 Pro Wallpapers [1080x1920]