Stats: 3,190,371 members, 7,940,426 topics. Date: Thursday, 05 September 2024 at 05:12 AM

Papilonow's Posts

Nairaland Forum / Papilonow's Profile / Papilonow's Posts

(1) (2) (3) (4) (of 4 pages)

Romance / Re: What Was Your First Reaction When Your First Love Broke Your Heart by papilonow(m): 10:48am On Aug 31, 2010
Jokes Etc / Re: Chat With Papine by papilonow(m): 11:46am On Jun 22, 2010
Papine wouldnt u attend tw me?
Romance / Re: What Was Your First Reaction When Your First Love Broke Your Heart by papilonow(m): 11:38am On Jun 22, 2010
Topup jus b gud wink
pokerface are u d same pokerface i knw? cool

babsjnr u dnt hav 2 judge anyone because of der comment
Jokes Etc / Re: Chat With Papine by papilonow(m): 7:57pm On Jun 19, 2010
Wetin u wan do?
Romance / Re: What Was Your First Reaction When Your First Love Broke Your Heart by papilonow(m): 4:12pm On Jun 13, 2010

papine:

smiley it is well

i am ready for you grin
Dating And Meet-up Zone / Re: I Am Young Handsome And Desperate. by papilonow(m): 4:02pm On Jun 13, 2010
@poster grin mad boy
Jokes Etc / Re: Chat With Papine by papilonow(m): 3:54pm On Jun 13, 2010
Studio CFR:

Thats because u share the same trait' with monkeys.

Jokes Etc / Re: Chat With Papine by papilonow(m): 12:10pm On Jun 13, 2010
Bad boy the wan u do abi
Jokes Etc / Re: Chat With Papine by papilonow(m): 12:05pm On Jun 13, 2010
papine:

lipsrsealed ah lipsrsealed[sub][/sub]
[/quot

papine,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, cool wazup dude,
Romance / Re: What Was Your First Reaction When Your First Love Broke Your Heart by papilonow(m): 7:00pm On May 14, 2010
papine:

*As for me i lost control of myself, i didn't know what too do, then i began to run not too break the world record or to beat usain bolt, i didn't even know were i was running to, I ran up to 200metres then i realized i couldn't breath properly, i had too stop, at that point i regain myself,

Till date if i remember that event, i laff,

PAPINE

sorry guy,

my was very simple, i told her to give me back the 20 thousand naira necklace i gave her,
Jokes Etc / Re: I Beg O Oooooooooooooo by papilonow(m): 10:07pm On May 06, 2010
papine:

Abeg i no fit acept ben as my oga, i no wan get ear problem.
tanimz im checking now.

boy cool
Jokes Etc / Re: I Beg O Oooooooooooooo by papilonow(m): 2:04pm On Nov 23, 2009
papine:

abeg i need an advice ,

de tin be say i don dey shit tu much nowadays, and the true be say i go eat chiken wey don get koli (advance lang. BIRD FLU), any how u call am,

abeg i want stop the shit, how i go take do am

he ran outside straight to the toilet, peppppeeeeeeeeeeepappapapappapappappapapppappaappappappa shocked

wahala dey ooo
Jokes Etc / Re: I Beg O Oooooooooooooo by papilonow(m): 1:31pm On May 29, 2009
chalice alpha lima lima, nancy orange whiskey
Jokes Etc / Re: I Beg O Oooooooooooooo by papilonow(m): 1:24pm On May 29, 2009
you dey here,

plz coded Language

**whiskey hotel Yankee. delta India delta Nancy tango, yankee orange uniform. chalice alpha lima lima. mike echo****
Jokes Etc / Re: I Beg O Oooooooooooooo by papilonow(m): 1:00pm On May 28, 2009
come which club you be self, ?
Jokes Etc / Re: Post Your Fake Thread Here ! by papilonow(m): 5:43pm On May 25, 2009
hmmmm
Jokes Etc / Re: I Beg O Oooooooooooooo by papilonow(m): 5:40pm On May 25, 2009
angry untop wetin , you no well

so how far,
Jokes Etc / Re: I Beg O Oooooooooooooo by papilonow(m): 5:30pm On May 25, 2009
wetin happen i no com c u again
Jokes Etc / Re: I Beg O Oooooooooooooo by papilonow(m): 5:27pm On May 25, 2009
papine:

shocked shocked shocked shocked

i tell you say na alligator teeth i get ?

I PITTY U
Jokes Etc / Re: I Beg O Oooooooooooooo by papilonow(m): 10:13am On May 22, 2009
how far i want see you
Jokes Etc / Re: I Beg O Oooooooooooooo by papilonow(m): 10:10am On May 22, 2009
papine:

Dats to show you that I am a ti-pi-cal nija person………

Becos
1. we no dey keep our promise
2. we dey talk wetin wey, no go happen…
3. we no dey get patience …… everybody wan blow (BIG BOY).

No be situation make crayfish blend, na the condition wey them put tam……….

So my friend, no be my fault……,

For example see OBJ…….eigth year……, he say he go give us electricity ……sometin wey e no say no go happen…, but this man still promise…

BUT papine uncensored as not end……,
I jus put some security into the tin…… make some body no go attack me for road…,

But it definitely not on nairaland anymore…….

‘’ I am still coming…. I never reach…… I dey road…, cool cool cool cool cool

if dem catch you this boy, na hot water dem go pure for your yansh wink
Jokes Etc / Re: I Beg O Oooooooooooooo by papilonow(m): 10:03am On May 22, 2009
papine:

ABEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

I NO GO FIT WEAR AN-GA-RA. GO MOON OOOOOOOOOOOOO grin

my Taylor say the cloth no go fit me at all,

but you fit try am, jus no say na astro, an-ga-ra. go be your name , lipsrsealed

bad boy grin grin grin grin grin
Jokes Etc / Re: Coming Soon ! **papine Uncensored** by papilonow(m): 2:57pm On May 08, 2009
more like disturbing the peace cool
Jokes Etc / Re: I Beg O Oooooooooooooo by papilonow(m): 2:53pm On May 08, 2009
cool hmm
Jokes Etc / Re: Coming Soon ! **papine Uncensored** by papilonow(m): 2:51pm On May 08, 2009
who pure you hot water for face ?

wetin do you face self?

urg boy grin grin grin

no go give people heart attack for here, because of you face grin grin grin grin
Jokes Etc / Re: I Beg O Oooooooooooooo by papilonow(m): 3:18pm On Apr 27, 2009
clemcykul:

no, you be mumu?

na fight ?
Jokes Etc / Re: I Beg O Oooooooooooooo by papilonow(m): 2:08pm On Apr 23, 2009
papine:

But sir, i think i hav misplace your number oooooooooo
kai

wahala, embarassed

ok i will call you

angry angry angry

(1) (2) (3) (4) (of 4 pages)

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 18