Stats: 3,168,851 members, 7,872,842 topics. Date: Wednesday, 26 June 2024 at 11:41 PM

My Plans As A Governor - Politics - Nairaland

Nairaland Forum / Nairaland / General / Politics / My Plans As A Governor (382 Views)

When Whistle-Blowing Is More Lucrative Than Being A Governor (Hilarious Photos) / Oshiomole Performed Miracles In Edo State as a Governor, Oba Of Benin Says / 5 Months As A Governor, I Am Already Tired - El Rufai (2) (3) (4)

My Plans As A Governor by beeblah(m): 5:12pm On Nov 15, 2015
When I become the Governor, I will increase the States IGR by 35% from traffic offences fines. If you carry Mopol inside your motor take commit the crime, (x 5) If na Convoy you carry... Fine - (x 5) multiplied by the number of Vehicles. If na commercial Vehicle.. All the Passengers wey siddon inside dey look as the driver dey break traffic laws go follow pay fine for aiding and abetting an offence. If your motor spend pass 2 Night for impound yard, your demurrage go get belle born twins. If you be regular customer, we go dey give you 5% discount for every offence after your first 5 five. If you drive for Pedestrian walkway, your bill go be per-square meter of distance covered.. Any Bus driver wey stop illegally for road. 2500 Naira Instant fine. (POS available) If Conductor hang for the bus as e dey move or the bus dey move with open door, Driver plus all ehn passengers go pay the fine. so, watch out!
Re: My Plans As A Governor by 500samuel(m): 6:50pm On Nov 15, 2015
I pray u have the courage to perform
Re: My Plans As A Governor by Nobody: 9:12pm On Nov 15, 2015

Graphic Photos From The Kano Bomb Blast Scene / Vanity Upon Vanity...some Facts About Naija Politics / What Are The Reasons Jesus Died For Us ?

Nairaland - Copyright © 2005 - 2024 Oluwaseun Osewa. All rights reserved. See How To Advertise. 8